Rreth nesh
Rreth nesh
Rreth nesh

Rreth Nesh – StarTech Motors

  • U krijua në vitin 2012 në Prizren, me zyrat qëndrore në të njëjtin vend Star Tech Motors është një nga objektet më efektive dhe të besueshme për pjesë rezervë në Kosovë dhe Shqipëri, duke siguruar shërbim gjithëpërfshirës klienteve të saj.
  • Në vitin 2012 kompania u bë distributor gjeneral për Kosovë  i MIDLAND “Swiss Quality Oil” nga OELBRACK AG me seli që gjindet në Zvicër.
  • Në vitin 2015 kompania filloi bashkpunimin me shitësit me pakicë dhe shitësit e pjesëve universale Shaeferbarthold, Schwenker dhe Otto Zimmermann me seli në Gjermani.
  • Në vitin 2017 kompania u bë partner me Sogefi Group, lider global për pjesët origjinale të makinave të sistemeve të filtrimit, duke furnizuar konsumatorët me filterat e kualitetit të lartë Purflux.
  • Pavarsisht nga të qenit për një kohë të shkurtër në treg Star Tech Motors e kanë zgjeruar aktivitetin e tyre edhe në qyetet tjera të shtetit dhe jashtë shtetit duke mbuluar gati 70% të territorit dhe duke qenë më afër klientëve të saj.

Strategjia

  • Sot, ndryshueshmëria është e domosdoshme për mbijetesë dhe rritje të vazhdueshme në botën moderne të biznesit. Ndryshueshmëria nënkupton shpejtësin dhe flexibilitetin si dhe dinamikën dhe inovacionin, por performanca dhe vazhdueshmëria në market janë si faktorë determinues që përbëjnë parashikueshmërinë dhe besueshmërinë e një partner biznesi për klientët dhe furnizuesit.

Misioni

  • Misioni i Star Tech është angazhimi që të sigurojë produkte kualitative që kanë të ndërthurur performancën me qmim të volitshëm. Ne dëshirojmë që të krijojmë një partnership të suksesshëm me klientët tanë, punonjësitë dhe furnizuesit tanë që respektojnë interesat dhe qëllimet e secilit pjesmarrës.
  • Vazhdimisht përpiqemi që të furnizojmë se qfarë po kërkon klienti dhe vazhdimisht rivendosim se qka është e disponueshme në market dhe qka nuk është.
  • Të përmisojmë se qka cilat produkte të reja janë të disponueshme për tu ofertuar dhe shërbimet që nevoitet në zona do të ndihmojnë që të sigurojnë suksesin tonë në një market që varet nga kërkesat e konsumatorit.
  • Suksesi përfundimisht do të matet nga zgjedhjet e konsumatorëve tanë sepse ata besojnë në aftësine tonë për të përmbushur ose kalur pritjet e tyre.

Gjeni produktet tona në faqen Produktet

Selman Bobaj

CEO Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer egestas hendrerit fermentum. Etiam volutpat libero eu lectus volutpat pulvinar. Aliquam interdum lacinia augue. Cras