Midland

Midland – Swiss Quality Oil

MIDLAND është brendi i Oel-Brack AG për lubrifikant dhe paisje, të prodhuar në Hunzenschwil në kantonin e Aargau. Njihet për inovacion dhe produkte të kualitetit të lartë “made in Switzerland”.

Ofertat më të detajuara të MIDLAND mund të gjinden tek Produket.

MIDLAND është exportuesi më i madh i vajit të motorit në Zvicër. Veçanërisht në Skandinavi dhe Europën Lindore, kualiteti i lartë i “Swiss Quality Oil” vlerësohet lartë. Por edhe shtetet tjera një ashtu mbështeten në MIDLAND. Adresat e të gjithë importueseve Europian të MIDLAND mund të gjinden në Internacional.

Sfera MIDLAND është duke u zgjeruar vazhdimisht, produktet ekzistuese janë duke u adaptuar për nevojat e duhura. Inovative dhe kreative, tipike e Oel-Brack AG: Ne zhvillojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte kualitative Zvicerane që janë bërë themel tek shitësit e specializuar si dhe konsumatorëve në Zvicër dhe jashtë saj.

Gjetës Vaji