Shop

ATF stop leak

Available in stock

Shtesë për transmetimet automatike të mjeteve dhe ndihmës drejtuese me mbushje ATF. Rigonon veshjet e gomës dhe i bën ato të lëmuara. Parandalon dhe redukton humbjen e vajit për shkak të rrjedhjeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATF stop leak”