Avanza 10W-40

Available in stock

Vajrat bazë të HC të sintetizuara cilësisht të klasës së lartë (hydrocracked) përpunohen në metodat më të mira të përpunimit për një vaj motori të ri dhe të fuqishëm me performancë të lartë. Gjithashtu i përshtatshëm për konvertuesit katalitik dhe motorët me teknologji me shumë valvula.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avanza 10W-40”