Axentum 0W-30

Available in stock

E zhvilluar posaçërisht për motorët e fundit të Peugeot dhe Citroën (PSA), vaj motori me peshë të lehtë, veçanërisht për gjeneratën e fundit të Blue HDI.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Axentum 0W-30”