Axxept 5W-30

Available in stock

Vaj motori plotësisht i sintetizuar i fërkimit i zhvilluar së bashku me GM / Opel për automjetet me dhe pa intervale të shërbimit Longlife, si dhe për motorët me filtra grimcash (DPF). Teknologjia moderne e ulët SAPS shtesë me formimin e hirit të reduktuar garanton një jetë më të gjatë të filtrave të grimcave dhe një reduktim të shkarkimeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Axxept 5W-30”