Crypto3 5W-30

Available in stock

Crypto-3 është një vaj motori plotësisht sintetik. E zhvilluar posaçërisht për Volkswagen Group me VW, Audi, Seat dhe Skoda, vaj motori me performancë të lartë për automjete me dhe pa intervale të shërbimit Longlife, si dhe për motorët me filtra grimcash (DPF).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crypto3 5W-30”