Shop

Diesel fuel treatment

Available in stock

Ky shtesë i karburantit me naftë garanton pastërtinë maksimale dhe pastrimin e shkëlqyeshëm të gjithë sistemit të karburantit të motorëve me naftë (përfshirë DPF dhe / ose katalizatorë katalitikë). Me aplikim të rregullt, motorët mbajnë punën e tyre të plotë deri në moshën e tyre të vjetër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diesel fuel treatment”