Shop

Engine oil treatment

Available in stock

Redukton konsumin e vajit dhe redukton tymrat e shkarkimeve. Rrit indeksin e viskozitetit, rigjeneron veshjet e gomës dhe parandalon rrjedhjet e naftës. Rrit pressione dhe presionin e vajit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Engine oil treatment”