Shop

Fork Oil MEDIUM HiVis 10W-30

Available in stock

Midland Fork Oil MEDIUM është zhvilluar posaçërisht për të gjitha pirunet teleskopike të motoçikletave të të gjitha llojeve dhe siguron zbutje optimale në të gjitha temperaturat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fork Oil MEDIUM HiVis 10W-30”