Shop

Friction modifier

Available in stock

Zvogëlon fërkime dhe veshin ndaj motorëve të benzinës dhe naftës. Formon një film mbrojtës në sipërfaqet metalike. Rrit performancën e motorit dhe redukton emetimet e shkarkimeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Friction modifier”