Shop

K7 Synthetic Chain Spray

Available in stock

Një llak zinxhir i bardhë për zinxhirët e motoçikletave, biçikletave ose zinxhirëve të automjeteve të njësive të tjera. Falë materialeve sintetike bazë dhe një teknologjie shtesë, llaku K7 plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe rrit jetën e shërbimit të zinxhirit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K7 Synthetic Chain Spray”