Shop

MS 14 Multi-Spray

Available in stock

Një llak i vërtetë universal! Mundësitë e aplikimit të tij janë pothuajse të pakufizuara. MS 14 përdoret me sukses të madh në mirëmbajtjen e makinave, makinerive, motoçikletave, pajisjeve të vogla ose elektrike dhe në shtëpi.
Aplikimet:
– mbrojtje nga ndryshku
– Mbrojtja nga korrozioni
– Lubrifikimi
Kontaktoni llakun
– Pastrimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MS 14 Multi-Spray”