Shop

Oil stop leak

Available in stock

Shtues lubrifikant për sistemet e naftës. Rigonon vulat e gome dhe neoprene në sistemet e naftës. Parandalon dhe redukton humbjen e naftës. Redukton konsumin e naftës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Oil stop leak”