Shop

Super Diesel 10W-40

Available in stock

Ky vaj motorik me performancë të lartë, i zhvilluar posaçërisht dhe i përshtatur për përdorim në motorët me dizel të rëndë, super-ngarkues të kamionëve, automjeteve të lehta komerciale dhe PW, garanton siguri absolute me intervale të zgjatura të ndryshimit të vajit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super Diesel 10W-40”