Synova 5W-40

Available in stock

Synova 5W-40 është një vaj motori ultramodern plotësisht sintetik Longlife. Teknologjia moderne bazohet në një përmbajtje të reduktuar të hirit të sulfatit, fosforit dhe squfurit (Low SAPS). Kjo mundëson shkarkime shumë të reduktuara të shkarkimeve dhe një jetë më të gjatë shërbimi të sistemeve të pas-trajtimit të shkarkimeve të motorëve me naftë moderne me filtra grimcash (DPF).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Synova 5W-40”