Purflux

slide show
slide show
slide show
slide show

Purflux – Sogefi Group

Purflux ndryshe si Sogefi Group është një lider global i furnizimit për pjesë origjinale në industrinë e automobilëve, me mbi 35 vite eksperiencë. Sogefi dizajnon, zhvillon dhe prodhon sisteme filtrimi dhe komponente flexibile të suspensionit po ashtu të menaxhimit të ajrit dhe sistemit të ftohjes të motorrit.

Përmes angazhimit të fuqishëm për kërkime, Sogefi Group vazhdimisht përmison komponentet e tyre me zhvillime teknologjike përreth gjithë sektoreve të produkteve, duke optimizuar performancën në termet e jetë gjatësisë, efektivitetit, madhësisë, peshës dhe përshtatjes së ambientit.

Përgjatë viteve, strategjia e rritjes së Sogefit ka qenë që të bëhet një lider internacional në industrinë e komponenteve të automobilëve.

 

Duke përfituar fuqi strategjike përmes përvetësimit dhe rritjes organike në marketet e vjetra po ashtu dhe në marketet e reja, Sogefi ka demonstruar një aftësi të fuqishme për të integruar një diversitet kulturor, tekonologjik, dhe marketor.

Sogefi S.p.A është i listuar në Milan Stock Exchange në segmentin STAR dhe është partner me prodhuesit lider botëror të makinave, makinave komerciale dhe paisjeve tokë-lëvizëse. Sot, ka prezencën komerciale në 21 shtete në 4 kontinente, me 42 vende prodhimi dhe 16 zyra për shitje.

 

Gjeni produktet tona në faqen Produktet

Katalogu Online